zvonice

Dvoupodlažní stavba dřevěné hranolové zvonice je vystavěna nad čtvercovým půdorysem. Sokl zvonice je vodorovně bedněn. Stěny přízemí jsou svisle bedněné, s přelaťováním. Vchod do zvonice je v západní stěně, mimo její osu. Dveře jsou vsazeny do prosté dřevěné zárubně, nade dveřmi je čtvercový okenní otvor bez výplně. Stejně velký čtvercový otvor okna je také ve východní stěné, je uzavíratelný okenicí, a v severní stěně, kde je bez výplně. V jižní stěně jsou taková okna dvě, bez výplně. Přízemí je zastřešeno částí stanové střechy kryté dřevěným šindelem. Do této střechy je vložen hranol ustoupeného patra zvonice. Jeho stěny jsou rovněž svisle bedněny, s přelaťováním. V západní a východní stěně patra jsou podle osy prolomeny vedle sebe dva obdélné okenní otvory s obloukovým záklenkem. Uzavíratelné jsou svisle bedněnými okenicemi. Severní a jižní stěna patra je bez otvorů. Zvonice je zastřešena cibulovou střechou pokrytou dřevěným šindelem. Na špici střechy je nasazen kovaný kříž.