zvonice

Při západním průčelí kostela je přistavěna dřevěná zvonice vysoká 29 m, s šindelovým opláštěním polygonálního půdorysu s rozšířenou dolní částí. Obedněné zvonové patro má čtvercový půdorys a je. zastřešeno štíhlým osmibokým jehlancem. Věž uvnitř členěna do 4 pater s vazbou ondřejského kříže. Konstrukce je štenýřová (průměr sloupků cca 28 cm), přímo přiléhající ke zdi kostela, přístupná žebříkovým schodištěm. Do ní je opřena konstrukce šikmých vzpěr, tvořících oporu pláště polygonálního půdorysu. Dochovány i vnitřní vzpěry s dlaby pro osazení latí, patrně ze starší úpravy pláště. V nejvyšším patře zavěšeny dva zvony: 1496 Bartoloměj a 1562 Vavřinec, prokazatelně pořízené pro tento kostel. Třetí nejmenší zvonek - rekvírován za 2. sv. války - nedochován, v prostoru zvonice leží pouze starý závěs.