zvonice

Zvonice je přístupná po schůdcích a kamenné dlažbě od vpravo umístěného kříže. Je tvořena dvěma částmi. Spodní roubená konstrukce na čtcercovém půdorysu, usazená ve svahu v přední části na kamenech, má ve své pravé stěně vrata, osazená do obdélné zárubně. V nadpraží je vyryta datace 1837. Ve stěnách se nachází štěrbinové větrací otvory komory. Spodní komora má střechu ve tvaru komolého jehlanu, krytou šindelem. Na ni navazuje svrchní deštěná část se zvonovou stolicí, tvořená čtvercovým hranolem a krytá jehlancovou střechou s šindelem. Ve všech čtyřech stěnách jsou oválné vizíry. Konstrukce spodní komory je v interiéru jištěna dvěma úhlopříčnými trámy. Ve svrchní části je zapřena zvonová stolice s nepůvodním zvonem, nesoucím nápis: L.P. 1943 8/12 J.V. Kovář.