vila

Jednopatrová rodinná vila je situována ve svažitém terénu. Před objektem je terasa, vila je obklopena zahradou. Průčelí do ulice opatřeno kulatými okny v přízemí a v prvním patře a rovněž dvěma okny obdélnými. Z uliční strany je představen vstup se závětřím a schodiště využívající svažitosti terénu. Zahradní průčelí má hladký přízemní sokl se zahradním schodištěm. Na sokl nasedá představená loggie s plným parapetem, probíhající po celé délce průčelí a protažená až za roh. Rovněž okna loggie probíhají v těsné souvislé řadě po celé délce průčelí. Pás patra je předsazen, jeho zaoblený roh je podpírán betonovým sloupkem. Vpravo od osy patra je balkon. Na rovné střeše je situována menší stavbička zimní zahrady a terasa se zaoblenou zdí.