tvrz

Jednopatrová zděná dvoukřídlá stavba na půdorysu písmene L, krytá na jižním křídle valbovou a na severním křídle kolmo navazující polovalbovou střechou s novodobou betonovou krytinou, na jižní a východní straně střechy pultové vikýřky. Fasády hladké, členěné nízkým soklem, pásovou kordonovou římsou a profilovanou římsou korunní. Jižní průčelí o 6 okenních osách, okna pravoúhlá, rámovaná šambránami, v patře s uchy, kapkami a obdélnými parapety. Východní průčelí čtyřosé se shodně řešenými okny; okna ve 2.ose zleva v obou podlažích zazděná, v přízemí ve 3. ose zleva umístěn obdélný vstup, rámovaný pilířky, nesoucími přímou nadpražní římsu, krytou taškami. Na severní straně navazuje přízemní přístavek, krytý pultovou střechou, obsahující bývalý průjezd. Dvorní severní i západní průčelí jsou dvouosá.