vila Sutnar

Dům s polozapuštěným suterénem, dvěma nadzemními podlažími a střešní terasou. Dispozice je kompaktní dvoutraktová. Dům je příčně rozdělen na obytnou část a ateliér. Toto dělení se projevuje i na jižní fasádě v kontrastu otevření obytné části a uzavřené ateliérové (pouze pásové okno v přízemí - zbytek ateliéru je osvětlen vysokým severním oknem. Oddělení obytných funkcí bylo v návrhu vyjádřeno umístěním ložnic do nejvyššího podlaží, v přízemí byl situován ateliér (zasahující ovšem až do výše poloviny patra) a obytná část. Suterénní prostory sloužily především pro skladování a provozní účely. Skelet je železobetonový. Extrémně úsporná dispozice objektu je na jižní straně osazena na pilotách, podtrhujících celkové funkcionalistické pojetí. Na severní straně je nová přístavba garáže.