zámek

1) zámek čp. 1 2) obytná budova 3) bývalý pivovar 4) park 5) ohradní zeď 6) brána Soubor staveb zámku je situován ve střední části obce, v nijak výrazné poloze, dominantně se však uplatňuje při pohledu od jihu. Areál se rozkládá v nevýrazném svahu klesajícím zhruba od západu k východu a k jihu. V těsném sousedství severní hranice areálu vedena hlavní silnice, z J a V strany areál obtéká potok, západním směrem od areálu je větší volné prostranství. Hlavní budova se nachází v centru areálu, obytná budova stojí v těsném sousedství severního křídla hlavní zámecké budovy. Budova bývalého pivovaru uzavírá dvůr ze severovýchodní strany. Park se rozprostírá severním a západním směrem od hlavní zámecké budovy a ohraničuje jej zděná hradba.