rekreační středisko Prvosenka

Jedná se o objekt o obdélném půdoryse, přízemní se sedlovou střechou, v níž jsou osazeny dvě řady průběžných vikýřů s pultovou střechou, v přízemí ve vstupní fasádě je předsazena přístavba krytá pultovou střechou, v ní se nachází vstupní část se zádveřím a restaurace objektu. Fasády přízemí jsou opatřeny režnými omítkami v kombinaci s kamennými sokly, vikýře a štíty hotelu jsou obloženy dřevěnými palubkami v odstínu palisandr. Ve štítě jsou osazeny průběžné lodžie s vodorovně kladenými prvky zábradlí. Nad hlavním vstupem do budovy se nachází masívně předsazená markýza, která je vynesena šikmými stojinami. Interiéry i dispoziční řešení jsou zachovány naprosto unikátním způsobem, včetně nábytku, obložení stěn, svítidel a uměleckých děl.