zámek

1) zámek čp. 1 2) park s rybníkem 3) branka I - z nádvoří do parku 4) branka II se schodištěm – u sýpky 5) ohradní zeď s bránou 6) sýpka 7) stodola 8) chlévy 9) stáje 10) obytné stavení Areál zámku se nachází při jižním okraji vesnice. Hlavní zámecká budova je umístěná při JZ rohu areálu, budova složena ze čtyř různě dlouhých křídel, vnější obrys tak tvoří nepravidelný čtyřúhelník. Jihovýchodně od zámku navazuje prostor bývalého hospodářského dvora na půdorysu písmene U, otevřeného směrem k zámku. Na severní straně dvora stojí rozlehlá sýpka na půdorysu protáhlého obdélníku. Zástavba na jižní a východní straně dvora je dochována pouze v torzálním stavu, je zachována jen část obvodových stěn objektů - na východní straně bývalá stodola, na jižní straně bývalé chlévy. Východně od stodoly paralelně s ní leží stáje na obdélném půdorysu. Severně od sýpky stojí drobný přízemní domek, v minulosti snad využívaný jako sýrárna nebo jako domek zahradníka. Severovýchodně od zámku navazuje poměrně rozsáhlý park, který má v půdorysu nepravidelný polygonální tvar. Ze tří stran je vymezený ohradní zdí, ohrazení při hlavní zámecké budově je de facto terasa, po západní straně zámku částečně opěrná zeď. Hlavní brána je situovaná v ohradní zdi na severní straně areálu, branka do parku I. se nachází se zhruba 10 m východně od hlavní brány, branka do parku II. je umístěna při SZ nároží sýpky.