Sukova vila

Vila sestává ze tří podlaží: suterénu, přízemí a prvního patra. Stojí, podobně jako další vily osady, na terénní hraně a využívá ji. Jedná se o největší vilu na Babě. Má půdorys ve tvaru písmene L, hlavní obdélná hmota s obytnými prostory je jižně orientována, vystupuje z ní menší severní křídlo. Vstup do dvoupatrové obytné části přes mírně vyvýšenou přístupovou cestu (čtyři schody) podél hospodářského severního traktu v přízemí. Suterén původně obsahoval garáž, archiv, sušárnu, komoru, sklad uhlí, kotelnu, prádelnu, záchod a sklady. V přízemí byl situován obývací prostor přes celé prosklené jižní průčelí, původně rozdělen na pracovnu, obývací pokoj, jídelnu a vystupující zimní zahradu. V severní části přízemí nalezneme vstup, halu a v severním křídle pokoj domovníka, lázeň, pokoj služky, komory a za kuchyní oddělenou zimní zahradu. Ze zimní zahrady vedou schody na spodní jižní terasu před domem (v úrovni suterénu). Patro obsahovalo trojici ložnic, koupelnu, úzkou průběžnou terasu a západní terasu (v jihozápadní nároží), i když v původním projektu ležela terasa na východě (jihovýchodní nároží). Zde mělo navazovat i schodiště, které mělo vést na nerealizovanou střešní terasu. Fasády pokrývá hladká omítka se světlým nátěrem, na konci třicátých let doplněná keramickým obkladem. Jižní průčelí obsahuje průběžné pásové okno přecházející do vystupující prosklené zimní zahrady na sloupech. Ložnice v patře mají trojdílná okna s dveřmi na průběžnou terasu. Východní fasádu prolamují hlavně drobnější okna pomocných prostor. Okna mají zelené rámy. Severní fasáda získala v šedesátých letech přístavbu schodiště kvůli rozdělení domu na samostatné byty.