dům

Jedná se o jednopatrovou budovu na obdélném půdorysu s delší osou orientovanou ve směru jihozápad-severovýchod. Hlavní (jižní) průčelí je sedmiosé. Horizontálně průčelí člení sokl, kordónová a korunní římsa. Dále průčelí zdobí nárožní rustika. První a čtvrtá osa z východu v přízemí je dveřní, ostatní osy jsou okenní. Dveřní výplň první osy z východu jsou jednokřídlé dřevěné rámové dveře. Dveřní výplň střední osy v přízemí tvoří dvoukřídlé dřevěné rámové dveře. Okenní výplně jsou ve všech osách shodné. Mají jednokřídlý dřevěný rám s příčlemi, které člení okno do šesti čtvercových tabulí. Okenní otvory v patře mají šambránu s uchy a nadokenním štukem. Východní průčelí je dvouosé. Horizontálně průčelí člení sokl, kordónová a korunní římsa a dále nárožní rustika. V přízemí je jeden okenní otvor vyplněný prostým dřevěným rámem. Okenní výplně v patře jsou shodné s výše uvedenými. Západní průčelí je prostá. Taktéž severní průčelí je prosté s jedním dveřním otvorem. Dveřní výplň tvoří jednokřídlé rámové dveře. Polovalbová střecha je kryta červenými pálenými bobrovkami kladenými na královský způsob.